tirsdag den 30. august 2011

Hardcore studerende

Lad os gå lige på og hårdt. Egentlig har jeg slet ikke tid til at sidde her og lave sådan noget pjat, som at blogge. For alt imens jeg passer min fætter på 8 og min kusine på 6 (der konstant skriger fordi hun ikke vil sove), skal jeg lige ha lavet lidt lektier også. Når jeg nu siger lidt, så mener jeg faktisk meget. Følgende skal laves toniiight fordi jeg ikke har tid de næste 5 dage: AP-lektier (7 A4 siders læsning + opgaveløsning), fysikrapport, engelsk stil, matematikaflevering, samfundsfag (7 siders politisk læsning) og regulære matematik opgaver.. HURRA! --" Men jeg er jo en voksen, ansvarlig, pligtopfyldende studerende, så selvfølgelig laver jeg det uden overspringshandlinger! :b (se lige bort fra det her, det er skam for din skyld)

Jeg er jo på en samfundsfaglig studieretning og efter der er blevet udskrevet valg er min samfundsfagslærer gået helt amok, har ditchet pensum og er gået i valg-mode. Det betyder så at vi diskuttere en masse politik, gennemgår ideologier osv. OG så skulle vi ta en test! En masse samfundsfaglige spørgsmål at skulle tage stilling til og så spytter den ud i den anden ende, hvilken politikker og hvilket parti man har flest meninger tilfældes med. Af frygt for at blive slået ned af mine medbloggere vil jeg lække mit resultat her: på en delt 1 plads liggeeeeeeeer: Kristendemokraterne og Socialdemokratiet og på 2. pladsen ligger så Dansk Folkeparti (nej jeg er ikke racist..) . Ved godt det er lidt våget at smide sådan noget op her, efter det indlæg der var i onsdags fra Kathrine.. blå blok, rød blok. I det mindste er de fleste i min klasse det samme som mig.. Tilfældigt?

Jeg vil move on med mine lektier og få klasket en fysikrapport sammen til Asbjørn (som ikke er nær så sej som seje Niels) .. Det bliver han sikkert glad for! 

Adios amigo og vær klar igen næste tirsdag! :D

(du kan tage testen her: politiktest .. Det er slet ikke så tørt som det lyder!)


Tjek lige en sej hue jeg får når jeg engang er færdig! :D

4 kommentarer:

 1. Hos mig deltes Dansk Folkeparti og Kristendemokraterne om de første pladser, mens De Radikale var heeelt i bund :P

  SvarSlet
 2. sorte huer er for de klassisk sprogede (:

  SvarSlet
 3. "
  Sort Hue
  Den sorte hue er en nutidig udgave af ovennævnte originale sorte hue. Den har samme form og materiale som den almindelige hue, som man kender den i dag. Gammelsproglige og elever med 3 højniveaufag har taget denne til sig som værende deres. Den fungerer dog både til gymnasie- og HF-studenter. Den har udviklet til gymnasiestudenter og derfor forsynet med dannebrogskorset som standardkokarde. Det røde pliserede stykke stof bag emblemet hedder en roset. Denne var oprindelig rød og hvid, som symbol for dannebrogs farver. Det hvide har dog med tiden ændret sig til hhv. sølv eller guld for at matche knapperne på siden af huen. Huen er ydermere monteret med en sølvsnor og fast puld."

  direkte fra clseifert's hjemmeside (:

  SvarSlet
 4. læg du mærke til "gammelsproglige".. den med de fem a-niveau er bare lidt lam - det får i forvejen lov til at gange gennemsnit

  SvarSlet