tirsdag den 13. september 2011

Latin og latterlige lærere

Egentlig så hader jeg indlæg der starter med "lige nu", "i dette øjeblik" og "i skrivende stund", men jeg hvad gør man så når man egentlig gerne vil fortælle hvad man laver lige nu? Eller fortælle hvor freaking nedtur det er at ha' latin, mens man sidder midt i det? Min lærer er alt alt for nederen. First of all er hun af den holdning at fordi vi jo kun skal ha hende i et år, så gider hun ikke lære vores navne.. Så selvom vi har haft latin like.. 6 gange eller noget i den stil er det stadig "dig der bagerst.. nej, dig ved siden af!!" shit det er bare alt alt for trist.. Prøv nu li at kom on..

Og så fatter hun bare ikke at nogen synes latin er svært. Fuck. En fra klassen sagde noget forkert (apparently) på latin.. og så begynder Elverskov (læreren) at være totalt nedrn og udpege alle hendes fejl og så lige komme med en enkelt afslutter "Ja, jeg kan jo sagtens jorde dig" WTF?! Gamle dame D:
Og lur mig om ikke også hun lige himlede med øjnene og sagde "Ja det kan squ da ikke være så kompliceret!?" jeg gentager: WTF?

Nu til noget totalt andet. Jeg kan faktisk ikke lige huske om jeg har skrevet om vores idrætsdag før.. men jeg har ikke tænkt mig at gøre det nu. Bare lige nævne at vi havde idrætsdag sidste torsdag og så brokke mig vildt meget over at vi sku ha "Gang i Gribskov" i dag.. Prøv lige overvej at det er to idrætsdage inden for to uger! Jeg burde måske ikke snakke for højt om det eftersom jeg i protest tog op og blev krydset af, tog hjem til en fra min klasse og så skyndte mig tilbage for at nå at blive krydset af igen. Oh yes. Nul fravær. Well. Pointen var egentlig at jeg ville fortælle at der vaaaaar.........*trommevirvel* KROLF! På Sjælland! KROLF. Spillet med hjem på Fyn, til en idrætsdag på Nordsjælland.. Fynboer burde være beærede..

Nå.. Im out for now.. Jeg har arbejde der kalder :)

3 kommentarer: