Kathrine

Hoi! - ja det har jeg lært, at hej hedder på Hollandsk


Kathrine er mit navn og jeg er 17 somre gammel.
meningen er, at vi skal lave 10 random facts om os selv. Vi ved dog alle sammen godt at de ikke for en skid er random, men what ever :P
1. Jeg er en meget stolt sønderjyde.
2. Jeg går på Ribe Katedralskole i 1.F
3. Jeg kan prale med at ha' mest musik på min kære ipod, hele 1858 sange - dvs. nok musik til 5,1 dag fortæller iTunes mig.
4. Jeg elsker at sove, lave mad og grine røven ud af bukserne.
5. Jeg har (sjovt nok) gået på efterskole med de andre 6 henrivende mennesker her i vores lille nyopstartede blogfællesskab. Derudover gik jeg også på efterskole året før med Bette.
6. Jeg har til tider et yderst højt forbrug af kaffe, og jeg kan i perioder ikke komme igennem en dag uden en go' kop morgenkaffe.
7. Jeg har ingen kvaler ved ederkopper eller mørke - derimod ved tandpastarester i håndvasken og tyggegummi.. FØJ siger jeg bare!
8. Jeg bruger størrelse 38 i sko
9. Jeg har haft den store ære af at ha' en blog med de to ungmøer Ib og Bette. Confessions of three boardingschool students er dens navn, men er i folkemunde bare blevet kaldt deterikkeforboern.
10. Jeg har på min opslagstavle sådan et "kopimaskinebillede" hængende af Peter Jensen - i farver!

Det var vidst at jeg havde at fortælle om mig selv for denne gang - Følg bloggen! Så kan det være, at der på et tidspunkt kommer nogle saftige detaljer om mit vrag af en cykel eller hvordan jeg takler lyskrydsene når jeg er i Ribe.
- Peace out!